Bedrijf

Bij G. Polman Bouw kunt u terecht voor alle soorten bouwactiviteiten in en om uw huis of bedrijfspand. Ons werkgebied bestrijkt ‘s-Heerenberg en omstreken. Daarnaast rijden wij ook graag een stukje verder om ook onze klanten buiten dit gebied van dienst te kunnen zijn.

Wij zijn een flexibel bedrijf en u zult ervaren dat bij alles wat wij doen de wensen van de klant centraal staan. Bij het indelen van de werkzaamheden zullen we zoveel mogelijk rekening houden met uw wensen zodat alles vlekkeloos verloopt en u er zo min mogelijk overlast van ondervindt. Daarnaast zullen wij ook alles in goed overleg met u bespreken en besluiten.

Ons motto is dan ook niet voor niets: ‘In goed overleg is alles mogelijk’.

Zoals u wellicht vernomen heeft, zijn de laatste jaren in de bouwwereld enorme veranderingen gaande.De gevolgen hiervan zijn sterk concurrerende prijzen.Als klein bedrijf doen wij zeker niet onder aan alle andere bedrijven, ook wij bieden onze klanten namelijk concurrerende prijzen aan.

Als allround bedrijf in de bouw, vormen renovatie, restauratie en onderhoud van woningen en andere gebouwen een belangrijk deel van onze werkzaamheden. Het vergroten van een woonkamer, keuken, badkamer, wc of het vervangen van kozijnen, daken, het plaatsen van een dakkapel of werkzaamheden aan de schoorsteen maken hier ook deel van uit.

Ook het leggen van tegelvloeren van bijvoorbeeld natuursteen en werkzaamheden aan monumentale panden kunt u prima aan ons toevertrouwen. Dit zijn slechts enkele van de vele werkzaamheden die wij voor u uit kunnen voeren. Wij zijn van alle markten thuis

.Staat hetgeen dat u wenst te verbouwen niet in de opsomming, informeer er dan naar bij ons. De kans is groot dat wij het al eens eerder hebben gedaan, wij hebben immers jarenlange ervaring. Wij zorgen in alle gevallen voor een duidelijke kostenberekening zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Tijdens onze werkzaamheden gebruiken wij alleen duurzame materialen.